"Chtěli bychom si pořídit azavaka"

23.04.2015 13:42

" Chtěli bychom si pořídit azavaka" 

- s touto větou se setkáváme velice často. Co na to odpovědět?  Samozřejmě nás těší Váš zájem o tuto rasu. Dalo by se psát mnoho poučných vět, spousta informací, ale není nad to, se s námi a našimi psy setkat osobně. To je ta nejužitečnější rada. Všude na internetu naleznete mnoho článků, ať převzatých z publikací nebo odkazy na majitele v zahraničí či jejich přeložené články. 

To, že azavak není psem pro každého, že je velice citlivým tvorem, reagujícím na nálady majitele, vnímajícím jeho osobnost, vyžadujícím úzký kontakt se svou rodinou , ale rovněž i  dobrým hlídačem, psem milujícím "teplo rodinného krbu" a zároveň i psem, který miluje volný pohyb - tak to se dočtete všude. Proto ani na našich stránkách nenaleznete překlady a publikace článků, které již byly několikanásobně  zveřejňovány. 

Jestli opravdu chcete poznat chování, reakce a způsob života našich psů, jste u nás kdykoliv vítáni. Stačí se domluvit na návštěvě v naší CHS. Rádi se s Vámi setkáme a odpovíme na jakékoliv dotazy, představíme Vám naše  psí členy rodiny.  Věříme, že takové setkání bude mít stoprocentně větší přínos při  Vašem rozhodování.